Wednesday, November 11, 2009

Miss Viagra

n premiera, modelul Dana Dorobantu ne-a povestit cu lux de amanunte momentul: Eu am mers la Nicola sa-i cer niste fotografii, iar Gina, care tocmai se cuplase cu el, m-a tras de par si mi-a spus: "Tu sa nu vorbesti cu asta!". Acest lucru m-a deranjat, dar am reusit sa ma abtin. Insa ea m-a tot sicanat, urmarindu-ma la toaleta de mai multe ori. Ceea ce nu stia ea era ca nu e bine sa te iei de mine cand sunt pilita. Si atunci eram, asa ca i-am turnat un pahar cu bautura in cap. Mai ales ca eu sunt mult mai inalta decat ea. Ea a ridicat mana sa dea in mine, dar eu m-am ferit si i-am tras un capac dupa ceafa. Toata lumea radea, in frunte cu Nicola, care nu a sarit sa ne desparta. Dana isi aduce aminte cu amuzament de momentul in care Nicola a trimis-o pe Gina acasa. I-a spus "Mars la hotel!", iar eu m-am bucurat, pentru ca sunt mai afurisita din fire. Apoi el a mers cu noi la alt club. Am fost foarte rea cu Gina, ne-a spus modelul care s-a impacat ulterior cu vedeta Playboy.

3 comments:

  1. Amandoua sunt niste panarame,Dana ca-si lauda comportamentul deplorabil in ziare si Gina ca se lasa batjocorita de Nicola asta, care tot amana sa o ia de nevasta

    ReplyDelete
  2. Buna ziua ,

    Va intereseaza un link exchange cu http://www.jocurias.com ?
    In schimbul unui link pe site-ul dvs, eu va adaug un link pe http://blogjocuri.wordpress.com si pe pagina de link-uri a site-ului meu ( http://www.jocurias.com/links.php ) .
    Link : http://www.jocurias.com
    Titlu : jocuri noi
    Descriere : jocuri noi

    sau

    Jocuri noi

    Astept un raspuns, fie pozitiv, fie negativ.
    Daca sunteti de acord , va rog sa imi trimiteti titlul site-ului si link-ul site-ului dvs , pt a-l adauga. ( catalin.timofte7@gmail.com )

    Imi cer scuze ca am gresit categoria !

    Multumesc,

    O zi buna !

    ReplyDelete
  3. @anonymous: m-am speriat pt. moment, credeam ca esti Catalin Dimofte, care este om serios.

    ReplyDelete